Toata lumea le stia ca gemenele Indigo! Uite ce fac astazi Gabriela si Mihaela in America! –

Gabriela si Mihaela Modorcea, cunoscute mai bine ca gemenele de la Indiggo, care au obtinut recent cetatenia americana, au participat la un eveniment unde a fost prezent si nepotol unuia dintre cei mai iubiti lideri mondiali.

Ndaba Mandela este unul dintre nepotii unuia dintre cei mai importanti oameni din lume, mai exact al regretatului lider Nelson Mandela. La cei 30 de ani ai sai, Ndaba este un prosper om de afaceri, dar si presedintele fundatiei Africa Rising. Multe voci spun ca tanarul este considerat mostenitorul lui Nelson Mandela.

In septembrie anul trecut CANCAN.ro a relatat in exclusivitate despre interviul pe care cele doua cantarete au reusit sa il obtina de la Ndaba Mandela. Mai exact, nepotul regretatului lider a povestit despre glumele pe care I le spunea unchiul sau.

“Cand va merge in rai, dupa ce se va stinge, primul lucru pe care il va face va fi sa dea o masa pentru toti afro-americanii”, a spus Ndaba ca era gluma preferata a lui Nelson. (Sursa foto facebook.com)(A.S.)

indigo indigo1 indigo3

„Multumim, America! Suntem fericite sa va anuntam ca tocmai am devenit cetateni ai SUA si am avut onoarea sa cantam Imnul National in fata oamenilor sositi din intreaga lumea. In plus, am avut oportunitoarea de a tine un discurs si de a multumi Statelor Unite si Lui Dumnezeu pentru oportunitatea unica. Multumim, America, pentru sansa de a dovedi ca suntem curajoase, ca avem o viziune distincta, voce si ambitie sa va facem mandri de noi!”, au mentionat gemenele pe Facebook cand au primit cetatenia.

cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You might also like...

Cum ne alegem doctorul ginecolog ?

Read More →